Abvakabo FNV. Je werk is het waard
Home > Disclaimer

Disclaimer  

Disclaimer

Abvakabo FNV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit informatie op deze website. Evenmin kan Abvakabo FNV aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik, het onvermogen tot gebruik of de resultaten van het gebruik van informatie op deze site.
Alle informatie, voorbeelden en suggesties op deze site zijn samengesteld en geschreven met uiterste zorgvuldigheid. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle ingevoerde informatie volledig juist is.

Discussiëren met respect
Abvakabo FNV is altijd benieuwd naar jouw mening of reactie. Wij nodigen je dan ook graag uit om te reageren op stellingen en berichten en te stemmen over jouw cao. Op deze website vind je hiervoor diverse mogelijkheden.
We hanteren hierbij wel enkele spelregels. Alle reacties en meningen zijn voor rekening van de afzender. De persoonlijke meningen van gebruikers van deze website kunnen sterk afwijken van de standpunten van Abvakabo FNV als vereniging. Wie een reactie of mening geeft via deze website gaat ermee akkoord dat obscene taal, bedreigingen, oproepen tot illegaal gedrag en scheldpartijen hier niet thuis horen. De webredactie zal zulke uitingen dan ook onmiddellijk verwijderen van deze site.

Mocht je zelf een reactie lezen die niet aan bovenstaande regels voldoet, dan kun je rechtsboven de reactie het icoontje ‘duim naar beneden’ aanvinken.

De reactiemogelijkheden op deze site zijn niet bedoeld voor het stellen van persoonlijke vragen aan Abvakabo FNV. Voor dergelijke vragen kun je bellen met het Contactcenter, telefoonnummer (0900) 22 825 22 (lokaal tarief).