Abvakabo FNV. Je werk is het waard
Home > Abvakabo FNV: je werk is het waard > Word lid > Alle voordelen op een rij > Ledenvoordeel FNV 2014

Abvakabo FNV: je werk is het waard  

Ledenvoordeel FNV 2014

Ledenvoordeel FNV biedt FNV-leden exclusieve kortingen op allerlei producten en diensten. Zo krijg je in 2014 het hele jaar voordeel bij onderstaande zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Daarnaast biedt Ledenvoordeel FNV elke maand een aantrekkelijk online voordeel en elke drie maanden exclusieve en hoge kortingen bij speciaal geselecteerde tijdelijke partners. Wil je altijd op de hoogte zijn van alle aanbiedingen? De voordeelmail biedt maandelijks een overzicht van alle voordeelacties. Log dus snel in op www.ledenvoordeelfnv.nl, bekijk alle voordelen en meld je aan voor de nieuwsbrief!  

Zorg dat je je lidmaatschapsnummer bij de hand hebt als je een bestelling gaat plaatsen. Je vindt het lidmaatschapsnummer op je ledenpas.


Rondom werk
Voordelen op het gebied van opleidingen en mobiliteit:

How & KnowerProfiteer van aantrekkelijk voordeel op verschillende online marketing trainingen bij How & Knower. How & Knower is de nieuwe naam van Storm Academy. Je ontvangt vijf procent korting op het gehele aanbod trainingen van How & Knower, tien procent korting op de training Google Analytics voor Zorg en Welzijn en maar liefst vijftien procent korting op de driedaagse training Social Media Leergang in de Zorg.

20 procent korting op studies van het NTI
Ben jij op zoek naar een opleiding om je dromen en ambities waar te maken? Dan bent je bij het NTI aan het juiste adres. Als FNV-lid krijg je minimaal 20 procent korting op een opleiding naar keuze. Denk vooruit en vraag snel de gratis studiegids aan.

15 procent korting op al uw aankopen bij Kwik-Fit
Is jouw auto toe aan onderhoud, een APK of moeten er binnenkort onderdelen worden vervangen? Dan ben je bij Kwik-Fit aan het juiste adres. Bij een van de 182 Kwik-Fit vestigingen helpen wij je graag verder (Let op: neem je ledenpas mee). Je krijgt 15 procent korting op alle producten en diensten.

10 procent korting op een fiets van Matrabike
Deze korting geldt voor het hele assortiment. Zowel in de webshop als in één van de 9 filialen. Elektrische-, stads-, tour-, en kinderfietsen, mountainbikes en racefietsen. 450 modellen op voorraad, volgende werkdag gratis thuisbezorgd.


Iedere dag
Voordelen die elke dag van pas komen en direct voordeel opleveren in uw huishoudportemonnee.

Tot 11 procent korting op de schadeverzekeringen van Univé
Univé biedt meer dan een goede dekking, korting en aantrekkelijke voordelen op schadeverzekeringen. Univé is persoonlijk, betrokken en dichtbij met winkels verspreid over heel Nederland. Er is er dus altijd één bij jou in de buurt. Van deskundige medewerkers krijg je persoonlijk advies dat naadloos aansluit bij jouw individuele wensen en omstandigheden.

Univé staat voor je klaar. Online, per telefoon of in één van de 150 winkels (Let op: neem je ledenpas mee).

Korting op groene energie van Greenchoice
Collectief kiezen voor duurzame energie levert je als FNV-lid direct voordeel op. Dankzij de samenwerking tussen groene energieleverancier Greenchoice en de FNV bespaar je al gauw tot zo’n 200 euro per jaar. Op www.greenchoice.nl/fnv kun je het contract van Ledenvoordeel FNV vergelijken met het vaste energiecontract van je huidige energieleverancier.

Deze voordelige aanbieding geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten van Greenchoice. Overstappen kan eenvoudig via www.greenchoice.nl/fnv, Greenchoice verzorgt de gehele overstap. Dus stap nu ook over en ontdek dat groene energie voordeliger is.

15 euro welkomstpremie bij de ASN Bank
Als je een rekening opent bij de ASN Bank, krijg je direct 15 euro welkomstpremie. Daarnaast doneert de bank 10 euro aan een project van Mondiaal FNV . Duurzaam bankieren bij de ASN is goed voor mens, dier en milieu.

Tot 10 procent korting op uw Menzis zorgverzekering
Met de collectieve zorgverzekering van FNV/Menzis ben jij en jouw gezinsleden verzekerd van goede zorg. Daarnaast profiteer je van extra services. En dat allemaal voor een aantrekkelijke FNV-voordeelprijs!

 • Ga naar www.menzis.nl/fnv, bereken je voordeel en ontdek hoe je meer services krijgt voor minder premie.

Nibud15 procent korting op Nibud producten
Hoe houd je grip op je geld? Overzicht over je eigen administratie, inzicht in wat er inkomt en uitgaat en duidelijke keuzes over hoe jij jouw financiën beheert, dat geeft rust. Het Nibud heeft handige producten die helpen om grip op geld te krijgen en te houden. 
 

 • Bekijk de producten op www.ledenvoordeelfnv.nl 


 • Vrije tijd
  Voordelen op het gebied van ontspanning en vrije tijd

  Kras nieuw

  5 tot 20 procent korting op uw KRAS vakantie
  KRAS.NL biedt scherp geprijsde en uitstekend verzorgde vakanties aan. Boek als lid van de FNV voordelig een zonvakantie, rondreis, cruise, fly-drive, actieve vakantie, busvakantie, stedentrip of autovakantie. Bespaar minimaal 5 procent op je vakantie met KRAS.NL. De korting kan oplopen tot wel 20 procent!


   Mis geen enkele aanbieding
  Geen enkele aanbieding missen? De nieuwsbrief van Ledenvoordeel FNV houdt je op de hoogte van de laatste voordeelacties. Log snel in op www.ledenvoordeelfnv.nl en meld je aan!